A Review Of درمان کبد چرب با رژیم غذایی
A Review Of درمان کبد چرب با رژیم غذایی
Blog Article
در همین زمینه بهترین رژیمهای غذایی برای کاهش چربی خون این میوه خوشمزه روند پارکینسون را کُند میکند آمار وحشتناک ابتلای ایرانیها به کبد چرب
این روزها کبد چرب گرید ۱ بسیار رایج است. علت اصلی این مشکل رژیم غذایی ناسالم (غذاهای چرب و فست فودی) است. درنتیجه مقدار زیادی چربی غیرطبیعی در کبد جمع میشوند.
سپس آن را با آب سرد بشویید. برای گرفتن نتیجه سریعتر می توانید قبل از خواب به صورت خود ماست زده و بگذارید تا صبح روی صورت شما بماند.
آیا آبمیوه هم همان خواص میوه را برای درمان کبد چرب دارد؟
ازآنجاکه کبد چرب گرید ۱ دارای حداقل علائم ممکن است، بهترین پیشآگاهی را نیز دارد. پیشآگاهی به معنای پیشبینی آینده یک بیماری است. با پیشرفت کبد چرب، مراحل بعدی بیماری بسیار بحرانی میشود و نیاز به بستری شدن و درمان فوری دارد.
در بیماری کبد چرب، قطرات چربی بیش از حد توان کبد در سلولهای آن انباشته میشود. توجه به میزان دریافت چربی اشباع و قند مهم است زیرا باعث میشود بتوانید سطح کلسترول و تری گلیسیرید خود را کنترل کنید. چربی به دلایل زیر در کبد تجمع پیدا میکند:
کربوهیدراتهای تصفیه شده بهعلت ساختار سادهای که دارند، سریع هضم شده و به قند و چربی تبدیل میشود؛ تمام مواد قندی مانند قند و شکر، شربت های شیرین، آبمیوههای صنعتی و همچنین مواد نشاستهای مانند آرد سفید، برنج سفید و پاستا حاوی کربوهیدراتهای تصفیه شده هستند و مصرف بیش از اندازهی آنها میتواند خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش دهد.
احساس خستگی، کاهش وزن و اشتها، بیحالی و ضعف، حالت تهوع و استفراغ، مشکلات تمرکز، درد قسمت راست شکم، تغییر رنگ گردن یا زیر بغل، زردی پوست و قرنیهی چشم از جمله علایمی هستند که در کبد چرب خود را نشان میدهند.
افراد مبتلا به بیماری کبد چرب معمولاً هیچ علائمی ندارند تا زمانی که بیماری به سیروز کبدی تبدیل شود.
ازآنجاکه میوهجات و سبزیجات سرشار از آنتیاکسیدان هستند، آنها را در برنامهی غذایی خود جای دهید.
یکی از گروههایی که بیشتر در معرض ابتلا حد نرمال کبد چرب چقدر است به کبد چرب هستند، افراد مبتلا به سندروم متابولیک است. شرایط این بیماری به گونهای که زمینههای لازم برای بروز کبد چرب را مهیا میکند.
کنترل سطح کلسترول: یک روش سالم برای جلوگیری از مصرف چربیهای اشباع در رژیم غذایی میتواند کبد چرب را معکوس کند.
از مصرف قندهای مصنوعی، شیرینی و نانهای صنعتی دوری کنید.
سیر برای پاکسازی کبد عالی است. سیر به فعالسازی آنزیمهایی که کبد را از سموم پاک میکنند، کمک میکند. همچنین دارای دو ترکیب طبیعی به نامهای آلیسین و سلنیوم است، که به فرآیند پاکسازی کبد کمک میکنند و از کبد در برابر آسیب سموم محافظت میکنند، علاوه بر آن، سیر میزان کلسترول و تری گلیسرید را کاهش میدهد، که مانند بار سنگینی برای کبد هستند و مانع از عملکرد درست کبد میشوند.